Brencusana Croitorie si Broderie

Despre noi

Brencusana Croitorie si Broderie este un atelier de croitorie si broderie aflat in sector Timisoara pe strada Budai Deleanu nr 6 specializat in retusuri haine, in servicii de cusut si croitorie la comanda totodata avem si serviciu de personalizare prin broderie computerizata.

Oferim serviciul de preluare comenzi la domiciliu sau birou si livrare dupa ce sunt gata modificare/croite la comanda.

In atelierul nostru vei gasi o echipa cu experinta dornica sa te ajute atat pentru mici modificari cum ar fi schimbat fermoarul unei rochii sau scurtarea unei perechi de pantaloni, cat si pentru conceperea tiparului si croirea unei tinute de la 0.

La noi gasesti croitorul tau personal in Timisoara la care vei putea apela fara grija ca hainele pe care le ai de modificat vor fi iesi perfect!


Tot odata putem realiza mostre pentru clientilor nostri, agentii de publicitate sau companii de marketing care au nevoie de un produs tip mostra pentru a fi prezentat clientilor finali.
Putem crea orice tip de produs vestimentar: uniforme medicale (halate, sarafane, costume etc.), uniforme Horeca (tunici de bucatar, sorturi, fete de masa, huse de scaune, uniforme de receptioner, bell boy, ospatari, etc.), uniforme pentru saloane de infrumusetare, echipamente de lucru, camasi sau tricouri, toate customizate dupa tiparul creat special pentru dvs.


Produsele noastre pot fi personalizate prin broderie computerizata

Ai nevoie de uniforme pentru angajatii tai?
Te putem ajuta de la alegerea materialelor, tiparul produselor, pana la confectionarea si livrarea produselor.

Indiferent de nevoile tale, noi gasim solutii adaptate cerintelor si bugetului tau!
phone-squarefacebook-official
Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.